Bradley vs New Mexico State (02-14-15)

 
Box Score
 

The Automated ScoreBook
Bradley at New Mexico State
02-14-15 at Las Cruces, N.M. (Softball Complex)

Bradley 10 (2-6)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Kapp, Kelly lf 
Burgess, Brittany rf 
Willhalm, Taylor ss 
Spenn, Kathryn c 
Schroeder, Maria dh 
Hansen, Erika cf 
King, Shannon 2b 
Duffy, Kendall 3b 
Leonard, Elizabeth 1b 
Spinas-Valainis, Aly p 
Totals  33  10  13  10  21  12 
  

New Mexico State 8 (4-5)

Player   ab    r    h  rbi   bb   so   po    a  lob 
Nakamura, H ss 
   Rodriguez, R ss 
Adams, E 3b 
Rodriguez, S cf 
Finau, F dh 
Padilla, M lf 
McBride, D p/rf 
Dodd, K 1b 
   Mendoza, L pr 
Nakamura, B 2b 
Bergeson, A rf 
Reedy, T c 
   Green, C c/ph 
   Donisthorpe p 
Totals  34  12  21 

Score by Innings                  R  H  E
-----------------------------------------
Bradley............. 302 221 0 - 10 13  2
New Mexico State.... 031 210 1 -  8 12  1
-----------------------------------------
E - Willhalm; Leonard; Nakamura, B. LOB - BU 12; NMSU 9. 2B - Kapp; Hansen 3; Duffy; Adams, E; Rodriguez, S; Dodd, K; Green, C. HR - McBride, D. HBP - Kapp; King. SH - Leonard; Nakamura, B. SB - Kapp; Rodriguez, S; Finau, F; Nakamura, B. CS - Schroeder.

Bradley   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
Spinas-Valainis, Aly W,1-2  7.0  12  34  38  12 
  
New Mexico State   ip  er  bb  so  wp  bk  hbp  ibb  ab  bf  fo  go 
McBride, D L,1-3  4.0  21  28 
Donisthorpe   3.0  12  15 

Win - Spinas-Valai (1-2). Loss - McBride, D (1-3). Save - None. WP - Spinas-Valai; McBride, D 2. HBP - by McBride, D (Kapp); by McBride, D (King).

Umpires - HP: Joe Coates 1B: Gary Mitchell 3B: John Baca
Start: 8:10 pm Time: 2:20 Attendance: 512
Weather: Clear

 
Play-by-Play
 

The Automated ScoreBook
Bradley at New Mexico State
02-14-15 at Las Cruces, N.M. (Softball Complex)

Bradley starters: 14/lf Kapp; 11/rf Burgess; 4/ss Willhalm; 0/c Spenn; 17/dh Schroeder; 6/cf Hansen; 10/2b King; 20/3b Duffy; 5/1b Leonard; 23/p Spinas-Valai;

New Mexico State starters: 8/ss Nakamura, H; 5/3b Adams, E; 17/cf Rodriguez, S; 23/dh Finau, F; 1/lf Padilla, M; 2/p McBride, D; 12/1b Dodd, K; 7/2b Nakamura, B; 10/rf Bergeson, A; 9/c Reedy, T;

Bradley 1st - Kapp singled to pitcher. Burgess reached on a fielder's choice; Kapp out at second p to ss. Willhalm walked; Burgess advanced to second. Spenn struck out looking. Schroeder walked; Willhalm advanced to second; Burgess advanced to third. Hansen doubled to center field, 3 RBI; Schroeder scored; Willhalm scored; Burgess scored. King struck out swinging. 3 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

New Mexico State 1st - Nakamura, H singled to third base. Adams, E lined out to 2b. Nakamura, H advanced to second on a wild pitch. Rodriguez, S walked. Finau, F reached on a fielder's choice; Rodriguez, S advanced to second; Nakamura, H out at third ss to 3b. Padilla, M popped up to rf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 2 LOB.

Bradley 2nd - Duffy flied out to rf. Leonard singled up the middle. Kapp hit by pitch; Leonard advanced to second. Kapp advanced to second; Leonard advanced to third on a wild pitch. Burgess struck out looking. Willhalm walked. Spenn popped up to 2b. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 3 LOB.

New Mexico State 2nd - McBride, D walked. Dodd, K doubled down the lf line; McBride, D advanced to third. Nakamura, B singled to pitcher. Bergeson, A singled down the lf line, RBI; Nakamura, B advanced to second; Dodd, K advanced to third; McBride, D scored. Nakamura, H popped up to ss. Adams, E flied out to cf. Rodriguez, S reached on an error by 1b, 2 RBI; Bergeson, A advanced to third; Nakamura, B scored, unearned; Dodd, K scored, unearned. Finau, F grounded out to p. 3 runs, 3 hits, 1 error, 2 LOB.

Bradley 3rd - Schroeder walked. Hansen doubled to right field; Schroeder advanced to third. King singled up the middle, 2 RBI; Hansen scored; Schroeder scored. Duffy reached on a fielder's choice; King out at second 1b to ss. Leonard singled down the lf line; Duffy advanced to second. Leonard advanced to second; Duffy advanced to third on a wild pitch. Kapp grounded out to p. Burgess grounded out to 2b. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 2 LOB.

New Mexico State 3rd - Padilla, M grounded out to 2b. McBride, D homered, RBI. Dodd, K flied out to cf. Nakamura, B grounded out to 2b. 1 run, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

Bradley 4th - Green, C to c for Reedy, T. Willhalm reached on an error by 2b. Spenn flied out to cf. Schroeder walked; Willhalm advanced to second. Hansen singled up the middle, RBI; Schroeder advanced to second; Willhalm scored, unearned. King hit by pitch; Hansen advanced to second; Schroeder advanced to third. Duffy flied out to lf, RBI; Schroeder scored, unearned. Leonard singled to pitcher, bunt; King advanced to second; Hansen advanced to third. Kapp popped up to ss. 2 runs, 2 hits, 1 error, 3 LOB.

New Mexico State 4th - Green, C pinch hit for Bergeson, A. / for Green, C. Green, C lined out to ss. Nakamura, H out at first p to 2b. Adams, E doubled to right center. Rodriguez, S doubled to center field, RBI; Adams, E scored. Finau, F singled through the right side; Rodriguez, S advanced to third. Finau, F stole second; Rodriguez, S stole home. Padilla, M flied out to rf. 2 runs, 3 hits, 0 errors, 1 LOB.

Bradley 5th - McBride, D to rf. Green, C to c. Donisthorpe to p. No play. No play. Burgess singled down the lf line. Rodriguez, R to ss for Nakamura, H. Willhalm flied out to cf. Spenn flied out to rf. Schroeder walked; Burgess advanced to second. Hansen doubled to right center, 2 RBI; Schroeder scored; Burgess scored. King lined out to lf. 2 runs, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.

New Mexico State 5th - McBride, D grounded out to 2b. Dodd, K flied out to cf. Nakamura, B singled to second base. Green, C reached on an error by ss; Nakamura, B stole second. Rodriguez, R walked, RBI; Green, C advanced to second; Nakamura, B scored, unearned. Adams, E lined out to 1b. 1 run, 1 hit, 1 error, 2 LOB.

Bradley 6th - Duffy doubled to left field. Leonard grounded out to p, SAC, bunt; Duffy advanced to third. Kapp doubled to shortstop, RBI; Duffy scored. Burgess lined out to ss. Willhalm walked; Kapp stole third. Spenn flied out to lf. 1 run, 2 hits, 0 errors, 2 LOB.

New Mexico State 6th - Rodriguez, S flied out to lf. Finau, F flied out to cf. Padilla, M singled to right center. McBride, D flied out to ss. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 1 LOB.

Bradley 7th - Schroeder singled up the middle. Hansen struck out swinging. Schroeder out at second c to ss, caught stealing. King flied out to lf. 0 runs, 1 hit, 0 errors, 0 LOB.

New Mexico State 7th - Dodd, K singled through the right side. Mendoza, L pinch ran for Dodd, K. Nakamura, B grounded out to p, SAC, bunt; Mendoza, L advanced to second. Green, C doubled down the lf line, RBI; Mendoza, L scored. Rodriguez, R struck out looking. Adams, E grounded out to 2b. 1 run, 2 hits, 0 errors, 1 LOB.